Today the by-election for the post as head of information will take place at room 8 at DPCR at 16:30. Below  you can find the application we have for the position. If you didn’t send in an application but is still interested in the position you can still nominate yourself at the meeting. We would love to see as many of our members there as possible, and don’t forget that you can still hand your written authorization to someone else to get your vote counted.

See you there!

Nominations:

Hej!
Jag heter Emma Isaksson och är intresserad av posten som Informationsansvarig i UPaD:s styrelse. I höst kommer jag att vara fadder under insparken, men skulle gärna vilja engagera mig ännu mer i vår fantastiska förening.Jag har erfarenhet av att skapa och driva hemsidor, bland annat i WordPress, vilket kan komma till nytta i rollen som informationsansvarig. Jag är ansvarsfull och noggrann i det jag gör, och tror därför att jag skulle göra ett bra jobb.
MVH. Emma